tillamess -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Levd uten mobiltelefon

 

 

Tenk at jeg har overlevd uten telefon fra 10. oktober til i dag! Jeg fikk en telefon i fjor sommer av jobben, men etter et par måneders bruk takket den for seg. Det var mye styr frem og tilbake rundt hva som kunne være problemet. Endte opp med tre nye sim-kort og fortsatt virket den ikke. Det var så mye styr og stress at jeg til slutt bare lot det ligge. Det ble rett og slett for mye. Men fikk det for meg i dag at det hadde vært deilig å få telefon igjen. Har tross alt betalt på dette abonnementet. Haha. Jeg har et spesialabonnement som er så utrolig billig. Det var et slags åpningstilbud, og jeg vil aldri få noe lignende igjen om jeg først sier det fra meg... Dilemma. Om jeg kan si det selv, trivdes jeg som mobilløs. Har litt telefonskrekk faktisk, så dette har jo vert en ypperlig unnskyldning for å få skjøvet en del samtaler over på kjæresten. Det aller meste går uansett gjennom mail, facebook osv, så det har absolutt ikke vært et problem å holde seg oppdatert. Fant en knust telefon som jeg kun ser halve skjermen på som kom i bruk! Jeg er i sparemodus, så alt er godt nok for øyeblikket. Hoff...

Nok telefonsnakk. Dagen i dag har gått til å kjøpe disse forbaskede kaffekapslene som er så stress å få tak i. Som nevnt tidligere er det bare én butikk i hele Rogaland-området som selger disse! Haha. Fikk også kjøpt noe etterlengtet dusjsåpe. Så ja, en spennende dag. Har forresten fått gjort unna en del syjobber på jobben, så snart blir det mer tid til å sy på dette prosjektet som jeg har snakket om. Sjekk ut sneak peaken HER.

 

 #Ny #Mobil #Befriende #Kaffekapsler #Selfie
-TMM

 


 • Throwback

   

  Sitter og mimrer tilbake til Tyrkiaturen i fjor! Den var virkelig en av di bedre. Skal ikke så mye til med såpass godt selskap da. Håper på en ny tur til sommeren igjen.

   
   

     #Throwback #Ferie #Paradis #Familietur #Kjæreste

   


   


  -TMM

 • SpareTips

   

   

  Tenkte å dele hvilke sparemetoder jeg bruker med dere! Dette hjelper veldig for meg, har klart å spare noen tusen ved hjelp av disse metodene.

  I dag er det ikke like lett å spare. Hvertfall ikke når man har flyttet for seg selv, og ikke har så veldig mye å rutte med. Det er ikke tips jeg har lest på nettet, bare noen idèer jeg har kommet opp med selv. Sparetipsene som jeg leser på nettet, klarer jeg aldri å forholde meg til. Jeg for min del merker IKKE at jeg sparer en gang.


  1. Hver gang jeg har vært og handlet, uansett hva det måtte være, går jeg inn og sjekker hva jeg har. La oss si for eksempel 75,60 kroner. Jeg runder det av til nærmeste 50, og fører da over 25,60 kroner på sparekontoen min. Det er penger jeg ikke merker noe til, men de utgjør så mye i løpet av en måned. Anbefales på det sterkeste!

   

  2. Sett et motiverende navn på sparekontoen! Dette hjelper faktisk veldig for min del. Om du sparer til en ny veske, hus, bil, ferie eller hva enn det måtte være! Husk å minne deg selv på hvorfor du setter av penger til sparing! Det er fort gjort å bli revet med i øyeblikket på H&M...haha.

   


  3. Om du kjøper røyk eller snus hver dag, innstill deg på at du kun får kjøpe hver andre dag (kan ta litt tid). Da vil du halvere utgiftene dine og spare ca 1500 kr i måneden. Hver gang du kjøper røyk eller snus kan du da ta ut en 100-lapp og legge den i en sparebørse. Da vil du fortsette med samme økonomi som du hadde før du kuttet ned, og i tillegg sitte igjen med 1500 kroner ekstra til sparing. Denne metoden kan fint fungere på andre ting man kjøper mye av, men egentlig ikke trenger i hverdagen.

   

  Bildet er lånt fra google.

   

   

  #Sparetips #Penger #Økonomi #Tips
   
  -TMM

   

 • Det er liv!

   

  Lykken er snøklokke og krokus.

      


  Gud som jeg elsker våren! Man får virkelig en helt annen "livsstil". Man blir mer motivert, energien kommer tilbake for fult og dagene er lange og lyse.  #Vår #Liv #Blomster #Krokus #Snøklokke #Farger
  -TMM

   

 • Love It

   

  Ville bare vise dere denne sykt fine fletten som frisøren hos Nikita Kilden laget på meg til brudeshowet. Er usikker på hva de kaller denne, men fikk høre at dette er en meget populær flette etter at Tone Damli hadde den til en eller annen anledning.  Toppen som jeg hadde på meg var fulldekket med stener, så det er derfor det er noen små pjuskete hår som henger ut av fletta.
   

   

  #Flette #Frisør #Brudeshow #Elsker #Den
  -TMM

 • Oppsummering

   

   

  Liten oppsummering fra helgen! Hele helgen har gått i ett. På lørdag var jeg på jobb som vanlig, og etterpå var det rett hjem for å gjøre seg klar til "glam party"!!! Selv om jeg har visst om dette i et par måneder nå, hadde jeg forsatt ikke funnet ut helt hva jeg ville ha på meg. Jeg nevnte på bloggen tidligere at jeg ville lage et eget innlegg om forskjellige outfits, slik at dere kunne hjelpe meg... haha. Jeg kjenner meg jo såpass godt at jeg visste at dette ikke ville skje. Jeg endte hvertfall opp i kjolen for 30,- kroner som jeg har blogget om HER. Både kjæresten og jeg ble fornøyd med valget, og kvelden tok ikke slutt før klokken var passert 04:00.
  Søndagen var en av de bedre, faktisk! Hverken kjæresten eller jeg ble utsatt for fullesyke overhodet. Vi brukte dagen på å se film, spise chips og en saftig kotelettmiddag. Jeg personlig foretrekker heller koteletter enn biff, så en kotelettmiddag for meg er meget eksklusivt.

  Jeg fikk ikke tatt så mange bilder, men knipset såklart et bilde av ryggen på kjolen. Vi tok en liten "pit stop" på jobben min for å hente paraply! Fy som det høljet ned. Jeg som hadde krøllet håret så flott for anlendingen... Tror dere ikke regnet maltrakterte Hollywood-sveisen min... Forbaska regn!!!  #Glam #Party #Sølv 
  -TMM

   

 • Brudeshow

   

  En kjapp oppdatering fra showet i går. Det var veldig travelt, så gjennom showet ble det ingen bilder, da jeg sto bak og kledde på alle. Men heldigvis ble nesten hele visningen vår filmet. Så gøy å se resultatet av alt arbeidet i skifterommet.

   

   


   

               


   

   

   

  Video av visningen finne dere HER. Finkjolene i slutten er fra b.young

   
  #Brudemesse #Brudeshow #Bryllup #Cinderella  -TMM


   

 • Forberedelser+sangtips

   

   

  Bare et lite livstegn fra meg! Det har vært så travelt denne uken med forberedelser til moteshow! Dagene har gått til å forberede og planlegge. I går kom det innom syv modeller som hver skulle ha to kjoler. Det ble mye frem og tilbake, med tanke på at vi måtte finne den "rette" fasongen til hver modell... Hver kjole i butikken har bare én størrelse, så dere kan tenke det tok tid! Heldigvis var vi to om dette. Det ble sent og jeg gikk og la meg da jeg kom hjem. Skulle tross alt på jobb dagen etterpå. Har fri i morgen, så det skal bli godt å ha en dag jeg kan hvile på før den store dagen. Fikk dessverre ikke tatt noen bilder av prøvingen - det ble rett og slett for travelt. I morgen kommer forresten det ukentlige innlegget om syprosjekter jeg har hatt iløpet av årene! Så stay tuned.

   


  Slenger også med en av mine favorittsanger for tiden!!!  Det er introsangen til Serien "Stemmene i hodet" anbefales på det sterkeste å se. Serien finne dere HER .

   

   

   

  #Moteshow #OnceUponATime #Sangtips #Serietips  -TMM


   

 • Forlatt

   

  Gud for en dag det var i går! Sitter igjen med verdens beste følelse.

  Vi har fått liggebesøk i helgen av lillesøsteren (Amalie) til kjæresten min. Veldig koselig. Jeg jobber hver eneste lørdag, så lørdagsrutinen er at de kommer ned på jobben min og møter meg. Så går vi å shopper på Monki, og etter det tar vi en kopp kaffe på Deli Deluca (favorittplassen). Det er veldig fredfullt og stille der, derfor er det så kjekt å kunne sitte der og prate. Men rutinene våre fikk en brå stopp.

   
  For et par dager siden satt jeg og min kjære på Deli og drakk kaffe. Da bemerket jeg en due som var så skrøpelig og tok halsen opp og ned hele tiden. Den stod inne i et grusbed ved siden av Deli. Jeg tenkte kanskje at den hadde satt noe fast i halsen og at den var i ferd med å dø eller noe. Jeg gikk derfra med dårlig samvittighet og har tenk på denne stakkars duen siden!!! I går da vi satt på Deli fikk vi øye på den igjen!!! På samme plass og samme bevegelser på halsen! Jeg kjøpte en bolle og gikk ut for å mate den da den så veldig tynn og stakkarslig ut. Den viste ingen oppmerksomhet for maten, selv om smulene traff den skrøpelige lille kroppen. Vi gikk litt nærmere og plutselig fløy den vekk(??). Jeg forstod ingenting - kunne den fly? Vi satte oss inn igjen og den kom straks flyvende tilbake til den samme plassen. Det var da jeg forsto at den ikke hadde satt seg der for å dø (for da hadde den vert død for lenge siden). Jeg forsto at den bare var hjelpesløs og trengte hjelp, slik at den ikke ville dø av at den sultet ihjel eller noe lignende. Det var da jeg søkte opp dyrebeskyttelsen på facebook, fikk tak i nummeret og fikk kjæresten til å ringe. Vi fikk et privatnummer til ei som tok seg av fugler i Stavanger. Hun var der på flekken, og var utrolig ivrig etter å fange den. Hun hadde med bur og håv som redskap. Kjæresten min og "fugledamen" prøvde å fange den, mens jeg og Amalie satt inne og fikk med oss hele "showet". Det var litt av en utfordring skulle det vise seg! Duen fløy ut på veien og flyttet seg ikke. Det var full trafikk og biler kom fra alle kanter! Vi var sikre på at duen ville bli påkjørt! Men så viste det seg at det faktisk finnes utrolig mange snille og omtenksome mennesker! I full trafikk svinget de forbi duen. Bussene gjorde det ikke, men heldigvis er bussene litt breiere... Når trafikken hadde roet seg, sprang kjæresten ut på veien og "skremmte" den bort, slik at den forhåpentligvis kunne fly til en tryggere plass. Det gjorde den. Til slutt klarte de endelig å fange den, takket være kjæresten min som la inn livet som innsats og heiv seg over den mens den var i luften!!! Hun puttet den i buret med et godt teppe og jakken sin over buret, slik at den skulle holde varmen. Nysgjerrig som jeg var, spurte jeg om hun kunne se hva som feilet duen. Duen var en ung voksen. Den hadde enda nebbet til en babydue og var egentlig ganske ung. Dette kunne hun se på det klumpete nebbet dens. Den var også litt tynn. Hva som egentlig feilte den var uklart.  Hun skulle uansett ta den med seg hjem og stelle med den. <3

  Jeg føler meg så utrolig bra! Duen var redd og hjelpesløs. Alle fortjener trygghet og å bli tatt vare på i nød! Uansett om en "BARE" er en due. Dersom du ser en skadet fugl i Stavanger-området: ta kontakt på 93 41 96 38. Hun jobber privat og får ikke betalt, så dette er en dame som virkelig brenner for fuglelivet i byen. Bor du andre steder så ikke nøl med å kontakte dyrebeskyttelsen. Det gjorde vi, og fikk nummeret derfra. Hun var så utrolig glad for at vi hadde tatt kontakt, for det er veldig få som faktisk ringer. Man har jo liksom bedre ting å gjøre enn å bry oss om en skadet og redd fugl. Tenk over neste gang hvor grusomt den faktisk har det, med oss store mennesker som bare tramper forbi og bråker og herjer. Tenk å være skadet og ha det vondt og være så ekstremt redd. Dyr har faktisk rett på et godt liv de også, på lik linje med oss. Det synest hvertfall jeg. Det letter hvertfall på samvittigheten og man føler seg utrolig bra etterpå. Uansett om duen skulle bli avlivet pga sykdom eller får "behandling" så slipper den å ha det vondt mer.

     Etter dagens gjerning spise vi sushi og koste oss. Timene gikk, og vips så satt vi i sofaen hjemme i leiligheten og kranglet om hva vi skulle se på Netflix. Altså det er greit å være to og krangle om dette, men det å være tre... Vel, jeg endte opp med å spille Kabal, kjæresten ryddet og Amalie satt på mobilen og koste seg med sine sosiale medier. Haha.

   
  Håper dere hadde en fin Lørdag.

   


  #Dyrelivet #Fulelivvet #Sushi #Helg


   


  -TMM

   

 • Outfit

   

      

   
  #Outfit #Look #Prada #Jeans #Choker  -TMM

 • Interiør + Prosjekt på gang!!!

   

  Ville vise dere disse utrolig fine bildene jeg har fått tak i! Jeg bare elsker enkle, men likevell stilfulle bilder. Designermerker er jo veldig kult i seg selv, så er et sikkert valg når man skal finne noe som kan friske opp kåken. Tenkte også å røpe litt om et prosjekt jeg skal begynne på! Kan ikke si så mye enda, da det fortsatt er i idêfasen. Som dere sikkert forstår så er det noe jeg skal sy. Temaet er eksklusivt, med enkle og stilfulle detaljer som gjør plagget helt unikt. Har alle designene klare i hodet. Jeg kan nesten ikke å vente!!! Har bestilt mye på nettet som jeg venter på i posten. Noe har allerede kommet, så jeg tenkte dere skulle få se litt av det som allerede har komt.

   


  Her er bildene jeg snakket om!!! Bare elsker dem. Skal finne en bedre plass til bildene senere, men akkurat nå fikk de stå her. Har også et "Prada Marfa" bilde som skal opp på veggen når jeg finner en perfekt ramme.

   

  Her kommer det noen sneak peeks av detaljene som skal på plaggene jeg skal sy.      

  Dette blir så spennende! Tenkte å få fotografert sluttresultatet i et studio, slik at bildene av plaggene blir fabulous!!!  #Design #Prada #Channel #Coco #Ysl #louis #vuitton #Detaljer #Blonder #Fjær #Perler

   

   

  -TMM

 • Hotell livet

  Her er noen bilder fra hotellivet. Vi har kost oss mye og det ble en vellykket weekend. Fredagen var vi jo i bursdag. Fikk dessverre ikke tatt så mange bilder der, men har knipset en del bilder fra hotellet. Lørdagen brukte vi på å heale kroppen fra fredagens festligheter. Så dagen gikk i å ligge i sengen og spise på hotellet. Utover kvelden fant vi ut at vi ville ta turen og se "The bye bye man". Filmen var helt grei, men ikke noe utover det. Noe uorginalt innhold og den var rett og slett ikke særlig skummel! Men popcornet med smørpulver leverte til toppkarakter som alltid, hehe. Det var uansett deilig å bare lene seg tilbake og slappe av, med tanke på dagsformen.

   


   

                  
   


   

   


   

      

   

  Tenk, nå sitter jeg hjemme i sofaen igjen! Og jeg som hadde gledet meg sånn til denne hotellweekenden. Hvor ble helga av??? Tiden går så fort altså, og nå er det hverdag igjen! Men jeg ser frem til å booke en weekend igjen SNAREST!!! Det har vert som et spa for sjela, og man slapper virkelig av (selv om det er i egen by). Håper dere har hatt en super helg dere også.

   

   

  #Thon #Hotell #Weekend #Mat #Kino

   

   

  -TMM


   

   

 • Fra Hotellet

   

   

  Liten oppdatering fra hotellrommet!

   

  Veldig deilig med utsikkt til et kontor, hvor det sitter folk og stirrer inn. Haha! 

   

   


  Kommer til å legge ut flere bilder i morgen! Det blir liten tid på rommet, siden vi skal i brusdag snart! Gleder meg!!!

   

   

   

  #Hotell #Kaffekopp #Farger #Utsikt
   

     -TMM

 • Hotell-Weekend

   

   

  Igår var det en laaang dag på jobb. Jobbet helt til klokken syv og etter det skulle vi på møte angående et moteshow. Vi planla litt med modellene om hvordan tempo de skulle gå i og så videre, og tok en liten gjennomgang med musikk for å se om alt hang på greip. Jeg bare elsker åpningsmusikken! Jeg drømmer meg sånn bort. Legger ved youtubevideo av sangen. Elsk.

   

   
   
  Ellers i dag så skal jeg og kjæresten legge oss inn på hotell!!! Gud som jeg har gledet meg til denne dagen. Vi skal ligge på Thon Hotel, midt i Stavanger sentrum, HELE helgen. Skal i bursdag senere på kvelden, så tiden på hotellet går til å dusje i et par timer og sminke meg (les "10 rare ting jeg gjør" HER, da skjønner dere tegningen). Om jeg glemmer noe hjemme, ligger H&M hundre meter opp i gata. Ahh deilig.
   
   
   

  Tenkte å legge ut noen bilder av hotellrommet senere eller i morgen. Håper dere lesere får en fin helg!


  #Moteshow #Brudekjoler #Hotell #Livet #Helg  -TMM

   
   


   

 • Bursdag, Forestilling +++

   

   

  Ville dele noen få bilder med dere fra dagen igår. Som jeg nevnte i forrige innlegg hadde min kjære bursdag, så dette måtte jo feirest. Jeg hadde lang dag på jobb og sluttet sent. Men ville jo gjøre noe gøy for han fordet. Han kom til byen tok en kopp med kaffe med en venn og ruslet bort til meg etterpå.

  Jeg er veldig glad i å bake, men tiden strakk ikke helt til. Da måtte jeg improvisere litt. Hadde vært å handlet før jobb og jeg fikk kjøpt inn en rullekake, krem og sjokoladestrø!

        Haha! Han ble hvertfall fornøyd. Resten av kvelden brukte vi på Egon hvor vi koste oss masse!!! Må virkelig anbefale Egon-burgeren. Etter at jeg oppdaget den, har jeg aldri bestilt noe annet.

     Vi satt rundt om to timer på Egon med et vennepar og koste oss! Bursdagsbarnet fikk selvsagt ballonger! Tror nok jeg fikk større glede av dem enn han. Haha. Da vi kom hjem igjen var det rett på leksene, mens jeg endte opp med å se "My big fat american gipsy wedding" (er blitt hekta). Jeg blir fort utålmodig og klarer aldri å sitte stille... Så dette skjedde.

     I går var dette hysterisk morsomt og jeg hadde det veldig bra med meg selv. Tusen takk til Egon for disse flotte ballongene.

  I dag var vi på "storsamling" til lillebroren min, Adam. Det er et slags skuespill og hvert år har alle trinnene på skolen hver sin forestilling. Så gøy å se på! Husker selv da jeg gikk på barneskolen og hadde "storsamling". Følte oss så stolte og ikke minst "kule". Haha.

   

  Han var så flink i rollene sine som rev og råkjører. Kjempe stolt storesøster! Vet at det er normalt at en gir en rose eller noe på slutten av en forestilling, men jeg vet godt hva vi i familien heller foretrekker. Så jeg kjøpe 3 kindermaxi-sjokolader og Juice. Han så hverfall fornøyd ut. Vi avsluttet dagen på kafe før vi tok turen hjemover.

      

  #Bursdag #Egon #Restaurant #Stavanger #Lillebror #Storsamling #Forestilling

   

   

  -TMM

 • Happy B day love

   

   

  I dag har min kjære bursdag, og i den anledning vil jeg legge ut en bursdagshilsen her!

   

  Jeg husker så godt i går da vi satt på sofaen. Klokken var ti på tolv, og du psyket deg opp til å bli ett år eldre! Du fortalte meg om hvor mye du gruet deg, og at dette var første bursdagen du helst skulle se at tiden stoppet opp en stund. Klokken passerte tolv og vi var sjokkert over at det ikke skjedde noe! Etter det jeg hadde forstått, skulle både de grå hårene, månen og rynkene komme på slaget tolv! Det var hvertfall slik vi hadde sett for oss at ting skulle gå frem. Tenkte kanskje at klokken vår var et par minutter forsinket, så vi ventet spent. Ti minutter senere skjedde det forsatt ingenting... Konklusjonen ble at elendighetene ikke kommer før neste år!

  Så gratulere så mye med dagen, elsklingen min! Vi må huske å minne oss på å nyte ungdommen mens vi fremdeles har den. Det gråe håret, månen og rynkene ble tross alt utsatt ett år♥ Gleder meg til å tilbringe kvelden med deg og gode venner!

  Jeg Elsker Deg

   

   

   

  #Bursdag #Hilsen #Gratulerer #Kjærester

   

  -TMM

 • Stay Classy

   
   
  Bare en liten tur innom for å vise dere noen looks som jeg har satt sammen. Jeg er veldig glad i det stilrene, men likevel at det er en liten detalj som gjør plagget unikt og spesielt! Selv elsker jeg den "classy" looken veldig godt, og det er en god inspirasjon for meg. Lukta svidd i lommeboka da jeg så alt utvalget de hadde i disse forskjellige nettbutikkene. Kan vel også kalle dette for en ønskeliste fra min side. Haha.
   
   
  Patrizia Pepe Kåpe / Frakk beige / KIOMI Klassiske pumps rose/gold / Dorothy Perkins Jerseykjole pink
   
   
   
   
   
  Scapa Klassiske pumps rose goud / Miss Selfridge Kort kåpe black / Selected Femme SFMANILA Bluser jet stream / Miss Selfridge Blyantskjørt black
   
   
   
   
   
  Steve Madden GALLERYY Høye hæler red / Steve Madden STECY Sandaler med høye hæler bright gold / Zign Klassiske pumps nude / Miss Selfridge TUX Jumpsuit cream / WAL G. Jumpsuit blush/black / New Look Jumpsuit black
   
   
   
   
   
   
   
  KIOMI Klassiske pumps blue / Lodi RUTH Klassiske pumps face / MICHAEL Michael Kors Høye hæler optic white / Peter Kaiser DIONE Klassiske pumps teint / Paper Dolls Hverdagskjole blue / POP CPH Jerseykjole white / René Lezard Cocktailkjole creme / s.Oliver Sommerkjole grey/black
   
   
   
   
   
  Noe NICOLE Klassiske pumps mela / Dorothy Perkins Bluser ivory / ONLY ROYAL Slim fit jeans black / WAL G. Cape camel
   
   
   
   
   
  #Stay #Classy #Looks #Inspirasjon #Kjoler #Skjørt #Bukse #Topp #Jakke #Pumps #Jumpsuit
   
   
   
   
   
  -TMM
 • Hva gjorde min kjære for meg på valentines day?

   

   

  Hele dagen i går gikk til jobb! Så planene var ikke store for vår del. Kjæresten hentet meg på jobb kl 19, så gikk vi og handlet. Vi kjøpte en god biffmiddag som vi skulle stelle i stand hjemme. Da vi endelig hadde passert dørstokken, stod det stablet opp med mine favoritt roser og te-lys formet som et hjerte med et bilde inni. Noe så fint! Må selv si at han er veldig kreativ, for det så så flott ut. Jeg la meg ned på sofaen og ble servert riesling. Min kjære gikk i gang med matlaging, mens jeg måtte ligge på sofaen og slappe av. Kan ikke klage på det. Selv ønsket jeg å bidra, men var ikke så lett! Endte opp med å lage saus helt på slutten. Tror han gikk litt lei haha. Jeg ble egentlig veldig skeptisk da han sa han skulle lage en slik middag så sent! Han bruker jo vanligvis fire timer på å lage en pizza (tok tiden en gang, så dette er ikke en overdrivelse)!

  Det ble en meget vellykket kveld, og jeg kunne ikke bedt om noe bedre! Hver "valentines day" pleier vi å finne på noe kjekt - gå ut og spise, kino, en fin gave også videre! Er så spennende å se hvordan dagen ender! Jeg er fornøyd i år også. Forventet jo egentlig ingenting, men dette var absolutt helt perfekt etter en lang dag på jobben! Jeg elsker "valentines day", og synes det er svært viktig å ha en slik dag av og til. Vet det er mange som har ulike tanker rundt denne dagen, som at det blir litt for klissete, Unødvendig pengesluk og at man elsker hverandre like mye andre dager uansett. Jeg, på den andre siden, synest det er helt fantastisk at en har satt av en egen dag i den ellers travle kalenderen (med alt for mange hverdager) til å pleie kjærligheten. Hverdagene flyr jo forbi, og med alt en skal rekke over, er det fort gjort å prioritere bort kvalitetstid med sine kjære. 

   

  Legger ved noen bilder av min Valentines day <3

      


      


  Beklager for den sprengkokte rosenkålen...

   


   

  Og sist men ikke minst...

   


  Jeg elsker deg.

  #Valentines #Day #Love #Roser #Romantisk #Flink

   

  -TMM
   

   

   

   

   

 • Kroppsfasong

   

   

     (Bilde lånt fra Google)

   

  Som skredder og selger av brudekjoler kommer jeg alltid opp i situasjoner hvor kundene spør meg om hvilken fasong de er og hva som passer dem. Merker at dette er noe mange ikke vet, og trenger hjelp med. Heldigvis for meg, kan jeg veilede kundene mine, og de ender alltid opp i den "rette" kjolen som altså er "the right one".

  Nå i dag finnes det så utrolig mange kroppsfasonger. Jeg forstår at det er mange kvinner som ikke vet hvordan de skal kle seg for å få frem det beste ved seg selv (når dette er sagt, finnes det utrolig mange flinke også)!


  Tenkte å skrive litt om de fire grunnleggende fasongene. De kalles timeglass, rektangulær, eple og pære! Kroppene varier såklart svært mye innenfor disse sjangrene, men de er gode pekepinner å gå etter når en skal kle seg opp. Legger også med noen enkle collage, som en liten inspirasjon.

     Timeglass: Timeglassfiguren er nok en av de letteste å kle. Her kan du kjøre på med både stramme topper og stramme buksee. Buksene bør ha høyt liv, slik at du får frem den smale midjen. Blyanskjørt er også veldig flatterende. Om man ønsker å gå for en boyfriendbukse, er det viktig å ha på en stram overdel, slik at du ikke ser større ut enn det du er. Dette gjelder også dersom man har en en stor overdel - da må du ha en stram jeans. V-hals er faktisk også med på å fremheve midjen. Lurt å velge sko som er avrundet eller med åpen tupp.

   

    

  Sam Edelman ELEANOR Platåsandaler pink powder / WAL G. Cape oatmeal / comma, Blyantskjørt dark blue
   

   


  Rektangulær: Denne kroppsfasongen vet jeg at det er mange kvinner som har problemer med å kle. Man føler seg ikke feminin nok, uansett hva man tar på seg. Kan fort se litt maskulint ut om man kler seg feil! Her er det viktig med utrigninger, helst en avrund og litt dyp. Båtutrigning er også en vinner. Den kutter av litt av bredden på skuldrene, og da får man et smalere uttrykk. Bukser eller skjørt med folder som gir volum ved hoftepartiet, er med på å gi mer fasong. Asymetriske skjørt vil også være med på å gi bakenden din et løft. Lurt å gå for sko med rund tupp. Her kan du kjøre "glam" for å få et enda mer feminint utrykk. Kjør på!

   

  MICHAEL Michael Kors FLEX Klassiske pumps black / WAL G. Bluser electric blue / ONLY ONLNEOLINE Plisséskjørt black
   
   
   

  Eple: Eple er nok den vanskeligste fasongen å kle opp. Fasongen er veldig rundt, og de fleste kommer til denne fasongen når de blir eldre. Viktig å ha denne i bakhodet. Her er det fort gjort at en gjemmer seg bort i store klær - ikke gjør dette! Kjør på me kløft og dype utringninger. Eplefasongen har som regel noen lekre slanke ben i forhold til overkroppen, så det er viktig å ikke kjøpe "skinny jeans"! Gå heller for en jeans med litt vidde nede ved ankelen, helst en slengbukse (dette er også inne i motebildet idag). Skjørt bør være helt flatt i fronten, og sitte godt inntil kroppen ved hoftene. Lurt å fremheve de slanke anklene ved å gå for noen smale hæler.

   

  Mai Piu Senza Høye hæler phard / Sportmax Code FRESCO Bluser weiss / Jeans Stina Bootcut
   

   

  Pære:  De fleste av oss har en pærefasong. Her er det viktig å sette fokus rundt den smale midjen din, ved hjelp av et belte eller lignende. Veldig kledelig med små topper. Unngå bukser med sidelommer. Dette vil gjøre deg mye større. Bruk helst flate bukser uten for mye "dilldall" som stikker ut!  Har man pærefasong har man som regel kraftige legger og ankler. Gå for rette Boots som er med på å dekke til. Her kan du forsåvidt kjøre på med hvilket skjørt du måtte ønske, bare husk å ha en stram overdel. Kjoler vil også være svært flatterende. Ha fokus på at kjolen bør være tettsittende i livet .
   

  Even&Odd Høye hæler med åpen front black / Supertrash Kjole black


   

   

  Håper dette var til hjelp for dere.  #Kroppsfasong #Timeglass #Rektangulær #Eple #Pære #Tips

     -TMM   

      

 • Overfallet


  Denne helgen har vi vært mye rundt og fartet! På fredagen var vi på besøk hos familien min. Vi gikk derfra rundt 23-tiden, og bestemte oss for å ta oss en øl da vi kom til byen! Det ble jo såklart mer enn bare én, så vi endte opp på dansegulvet. Der gikk det nok dessverre litt vel fort i svingene. Når jeg danser, er armer og ben over alt! Tror dere ikke jeg klarte å stikke kjæresten rett i øyet med klomsefingrene! De fine lange neglene mine, som jeg har spart på i et par mnd nå, var jo nyslipte for anledningen - rene mordvåpner! Uten å gå for mye inn i detaljene endte det såklart opp på legevakten... Der klasket de på en antibiotikasalve og et digert plaster! Så ut som rene krigsofferet da vi gikk derfra, men de mente at om en ukes tid ville alt være som normalt igjen. Kvelden ble jo med dette utrolig mye lengre enn forventet, og vi var ikke over dørstokken hjemme før i firetiden... Neste morgen, altså lørdag, var det å kjempe seg ut av sengen og på jobb. Jeg var trøtt og sliten ut av en annen verden (Merkelig nok), men heldigvis var det bare fire timer, så det det gjaldt bare å holde pusten og se på klokken! Etter jobb var det rett hjem og stelle med den stakkars pasienten!

  I dag var det morsdag! Det må jo feirest til heder for alle de flotte mammaene som finnes! Vil nå påstå at min er aller best!!! Så jeg slo ann med den beste gaven hun kunne tenke seg! Kebabpizza. Vi koste oss! Og nå skal jeg nyte de siste minuttene med helg - se "Fuglekrigen i Kanøfleskoven" og mimre. Håper ikke "Feigen" (Morderfuglen - sett i sammenheng med fredagens heldelser vil jeg påstå at vi deler flere fellestrekk...) fortsatt er like skremmende som da jeg var liten!

   


  Feigen!!!
   

   

  Avslutter innlegget med noen bilder fra helgen.
   


  Det må nesten nevnes at det har vert ekstremt kaldt i Stavanger i helgen!!! Kaldt kaldt kaldt...

   


  Aktiviteten på jobb denne uken - redesigne en gammel kjole! Det er for tiden svært etterspurt med svarte detaljer på brudekjolene.

   

  Kakemonsteret har allerede tatt seg et "Jafs"

   


  OOOO du hellige kebabpizza. Om dere bor i, eller skal besøke Stavanger! Anbefaler denne på det sterkeste! Kjøpes på Happytime og heter "Pizza Norge"


   

  #Morsdag #Helg #Skadet #Kjæreste #Kebabpizza #Redesign #Svart 

   

   

  -TMM

   

 • Den andre verden

   

  Tenkte å dele en veldig personlig historie med dere idag. Ikke mange vet om dette, kun de aller nærmeste. Føler dette er viktig å få skrevet om, for jeg vet at dette kan ødelegge for så mange psykisk. Jeg skal fortelle dere om meg selv og min største frykt.

   


   

   

  Jeg hadde en periode i livet hvor jeg slet med søvn. Jeg holdt meg våken hele natten, og sovnet ikke før noen i huset hadde stått opp. Døgnrytmen min var ødelagt. Jeg taklet såvidt jobb, skole eller andre ting fordi jeg var utslitt og sov til langt utpå dagen. Uten at jeg tenkte over det, havnet jeg i en boble. Den var av det mørke slaget. Dagene fløy så fort forbi at jeg fikk ikke gjort noen ting. Det å komme seg ut av denne bobla er ikke lett når man ikke er klar over at den eksisterer.
   

  I ettertid har jeg funnet ut at det faktisk også er veldig mange andre som opplever dette én eller flere ganger i livet. 25-40 prosent! Men det er ikke mange som vet hva dette er. Heldigvis har temaet fått langt mer oppmerksomhet de siste årene, og det er mye informasjon rundt det på internettet. Da jeg selv opplevde det for første gang, gikk jeg i ettertid rundt og mistenkte at jeg var gal, eller at det eventuelt spøkte på rommet mitt! Men det var før jeg begynte å lete på internett etter svar. Det finst mange meninger rundt dette, så det er vanskelig å vite hva man skal tenke. Jeg har hvertfall funnet ut hva jeg velger å tro på.

  Dette opplever jeg jevnlig også den dag i dag, men i mye mindre grad. Jeg har lært meg å styre unna hver gang jeg kjenner noen tar tak i meg eller hvisker i øret mitt. Mange opplever dette forskjellig. Noen ser, noen hører, føler og noen kan se seg selv ligge og sove i sengen ("ut av kroppen opplevelse"). Det er veldig skremmende fordi alt føles fullstendig ekte ut. Jeg sliter litt med hvordan jeg skal formulere meg for at dere skal forstå hva jeg virkelig mener når jeg sier ekte. Man kan virkelig føle på seg at det skjer ting rundt seg. En hører stemmene tett inntil øret, pusten i nakken, skrittene på gulvet og berøringen. Det føles så realistisk at en ikke klarer å skille det fra virkeligheten. Utrolig ekkelt! I øyeblikket tenker man selv at man skal dø. Hvertfall jeg. Så nå kommer skildringen min av mitt første møte med det som jeg ønsker å kalle en annen verden.

      


  Jeg satt ved PC´en en sen lørdagskveld. Klokken var litt over tolv på natten. Lyset begynte å flimre, og et par sekunder etterpå forsvant nettet. Det stod at det var en feilkobling. Jeg stivnet helt til der jeg lå i sengen. Jeg tok meg til å si høyt "jeg skal bare si hade", og brått slo internettet seg på igjen. Jeg fortsatte chattingen. Cirka 15 minutter senere skjedde det samme - flimring i lyset og elektrisk knitring - feilkobling på internettet. Jeg lukket straks PC´en og la meg til rette i sengen. Jeg sovnet.

  Jeg drømte at jeg var på den gamle jobben min, på bakrommet for å stenge. Der sto det fem "skyggemenn" i en sirkel rundt meg. Jeg var ikke redd dem - de var bare irriterende. For jeg ville jo bare komme meg hjem. Jeg gikk ut fra sirkelen de hadde dannet rundt meg, og mot døren. Før jeg åpnet døren kikket jeg ut dørvinduet. Der sto det enda en "skyggemann". Han skilte seg ut fra de andre. Han hadde hatt og frakk, i motsetning til de andre som var mer uklare og anonyme. Han viste meg "stopp" med hånden sin - som om han prøvde å advare meg mot å passere døren. Jeg ble enda mer irritert - jeg ville jo bare HJEM!!! Jeg åpnet døra, og da traff det meg rett i ansiktet. En blitz og et kraftig slag rett i pannen. Jeg satt i sengen da jeg kom til meg selv. Jeg var så søvnig at det ikke helt gikk opp for meg hva som egentlig hadde skjedd. Jeg la meg ned for å sove... Sekunder etterpå kom blitzen og jeg fikk enda et slag i pannen. Igjen satt jeg oppreist i sengen. Tenkte ikke så mye over det denne gangen heller. La meg ned atter en gang, trøtt som jeg var. Men før jeg rakk å sovne, var det noen som satte seg oppå meg og hvisket meg i øret. En mannsstemme spurte "Er du syk?". Før jeg fikk tid til å gjøre noe, ble hele kroppen min holdt nede. Jeg kunne ikkje bevege meg, snakke eller åpne øynene! Alt jeg kunne gjøre var å lytte og føle. Alt jeg hørte var susing, og det jeg følte var to hender gripe rundt halsen min. Jeg fikk nesten ikke puste og kroppen min va totalt paralysert. Jeg kjempet desperat for å komme meg løs. Det er uvisst hvor lenge dette varte! Det kan være snakk om sekunder eller minutter. Det følte hvertfall som en evighet! Til slutt klarte jeg å lirke litt på foten min, og plutselig slapp alt tak! Kvelingen, trykket og susingen var helt borte!
   


  Dette er min aller første hendelse av mange, og det var for meg helt ukjent og ekstremt skremmende. Jeg hadde store problemer med å sove dersom ingen andre i huset var våkne. Jeg var livredd for at det skulle skje igjen. Dette blir kalt for søvnparalyse, og det forekommer oftest om man stresser mye. Da jeg ble mer opplyst rundt dette gikk alt mye bedre, men det tok lang tid før jeg klarte å legge meg uten å ha det i bakhodet. Etter at jeg ble sammen med kjæresten ble alt mye bedre, men den dag idag liker jeg fortsatt ikke å legge meg alene. Jeg MÅ alltid ha noen ved siden av meg i sengen. Dersom kjæresten er borte er jeg nødt til å sove hjemme hos mamma, eller ha noen overnattende.
   

  Håper dette innlegget kan virke opplysende dersom noen har hatt lignende opplevelser. Hadde jeg visst hva dette dreide seg om tidligere, og at det er nokså utbredt, spesielt blant ungdom, ville jeg nok spart meg for mye redsel og bekymring. Dette ødela en liten periode for meg, men jeg kom veldig godt ut av det til slutt. Bildene jeg har valgt å bruke, er de som illustrerer hendelsene meget godt.


   

  (Alle Bildene er lånt fra Google)

   

  #Søvnparalyse #Søvnløs #Opplevelse #Min #Historie #Den #Andre #Verden

   

   

  -TMM
   

 • Jackpot

   

  Begynner innlegget med å slenge ut noen bilder av dagens look! Er litt for kaldt til å droppe jakken enda, så det blir nok litt ensformig, med tanke på forrige outfit som jeg la ut. Men fortvil ikke! Våren er snart her, og da kan jeg endelig begynne å variere mer!!! Dette er den beste jakken jeg noen gang har hatt, og kommer ikke til å bytte den ut denne sesongen hvertfall. Har ikke frøset en eneste gang for å si det slik! Eneste problemet er at den begynner å få slitte tupper og ser mer ut som ull en hår.
   

   

   


      

  Dagen i dag gikk til å kjøpe de etterlengtede kaffekapslene! Endelig (hehe). Vi ruslet litt rundt på kvadrat og svidde av noen kroner. Jeg var så heldig at jeg fant kjolen jeg har ønsket meg siden desember for kun 30 kroner!!! Snakk om jackpot! Skal på "Glam party" i Mars, så da blir nok denne et godt alternativ! Tenkte også jeg kunne få hjelp av dere når det begynner å nærme seg. Jeg tenkte for eksempel å ha et lite innlegg med ulike outfits, hvor dere kan hjelpe til med å plukke ut.

   


  Kjolen har mermaidfasong og den sitter helt utrolig fint på! Kjøpte den på H&M.

   

  #Outfit #Innkjøp #Glam #Hverdag

   

   

  -TMM


   

 • Selfielys

   

  Veldig bra selfielys med 3 forskjellige lysstyrker, og i tillegg en laderledning slik at du kan lade den opp! Selfielyset leverte over alt forventning og ønsker derfor å tipse dere. Betalte 43 kroner på Ebay! Absolutt er verdt pengene, i og med at prisen originalt ligger på 299 kroner!
  Noe av det verste jeg vet er å bestille ting man ikke er sikker at på fungerer. Sikkert mange av dere som er klar over dette, men greit å tipse for sikkerhets skyld. Legger ved en link helt nederst i innlegget.

     Selfielyset finner du her HER .

   

  #Selfielys #Tips #Lys

   


  -TMM

   

 • Inn i fristelsen

   

   


   

  Søndager pleier alltid å være en hjemmedag for min del. Ligge hjemme usminket med beina på bordet, se en film og nyte den siste fridagen før blåmandagen kommer, er standaren her hjemme! Men denne søndagen endte vi opp med å busse til byen for å trekke litt luft. Kjæresten tok en haug med bilder av meg, som jeg ikke ble noe fornøyd med (haha, stakkar han). Tror det kan ha noe å gjøre med bildekvaliteten. Men her er det bare å svelge stoltheten og fyre løs med noen bilder uansett! På vei hjem fikk vi øye på en pizzabakeren plakat, og klarte dessverre ikke å motstå fristelsen... Vi endte opp med å bestille buffet, så her gjaldt det å "høgge" innpå, og sørge for at vi fikk god valuta for pengene (hahaha). Her er uansett noen bilder fra dagen vår!

      

      


  Her er det snakk om sekunder før vi blir ledet inn i fristelsen.  Håper dere nyter de siste timene av søndagen!


  #Fristelsen #Søndag #Søndagstrim #Bytur #Street #Art


  -TMM

   

   

 • outfit + Kafèbesøk

   

  Liten oppdatering fra gårsdagen, i bilder.
  Beklager for litt dårlig bildekvalitet, jobber med saken.  "Gustav"


  Total tilstedeværelse i øyeblikket.


  #Kafe #Outfit #Kaktus #Fake #Pels #Slapp #Av  -TMM

   

 • Hverdagsdilemma

   

     Det var en deilig morgen. Jeg har fri og planene for dagen var i boks - jeg var klar for å gripe dagen! Vi skulle til Kvadrat og shoppe etterlegtede kaffekapsler. Så idyllisk vet du.
  Men sto opp og snek ut vinduet, og konkluderte for meg selv at vi ikke trenger kaffekapsler før i morgen uansett.
  Jeg må busse meg rundt omkring, og nå har kolumbus, i sammarbeid med kommunen, funnet ut at de skal bygge ny vei greie..  Rett nedfor leiligheten vår. Derfor må jeg gå 400 meter ekstra! Dette vil jo være ektremt tiltak dersom man bare skal ha noen simple kaffekapsler! Selv om det hadde vært utrolig godt med en kopp kaffe...

  Skal diskutere med meg selv, og se om det er verdt å gå opp en 400m lang bakke på tilbakeveien. Så nå sitter jeg egentlig bare her! Gjør ingenting spesielt utenom å skrive dette innlegget. Min kjære er ikke den beste underholdningen heller, der han sitter og gjør lekser. Flink er han da!
  Håper dere lesere får en fin dag!

  #konklusjon #kaffe #sniktrim #hverdag #fri #dilemma #rolig

   

  -TMM

 • TillaMess

  Hei! Jeg Heter Tiril Marie Michaelsen 22 år og bor i Stavanger. Her skriver jeg om mine interesser, meninger, livet og min vei som Brudedesigner. Håper du finner bloggen interessant<3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits