Egensydd Jakke (tillamess)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Egensydd Jakke

 

 

All right folkens. Spørsmålsrunden gikk ikke helt som planlagt! Fikk absolutt INGEN spørsmål. Haha. Jeg hadde egentlig regnet med det, siden jeg er såpass ny på bloggen enda. Men jeg prøvde likevell. Tenker jeg kansje må ha litt flere faste lesere før jeg tør å hive meg ut på en ny spørsmålsrunde.

Meen! Tenkte det var på tide med et nytt "Egensydd"-innlegg. Jeg la ikke ut noe sist uke, da det begynner å minke på bilder av syprosjektene mine. Har sydd mer enn dette, men har vært dårlig til å dokumentere de to siste årene på Kjole- og Draktsyerskfaget. Skal se om jeg finner noe i eskene mine etter hvert. Jeg har en sykt kul vaffeljakke jeg sydde for 2-3 år siden som jeg bare elsker, og har lyst til å vise dere etter hvert.

Uansett her har eg laget en slags jakke. Altså... Jeg vet egentlig ikke hva jeg tenkte på da jeg sydde denne. Haha. Dette er vel noe av det styggeste jeg har laget iløpet av min utdannelse. Men må vise dere likevell. Det er jo veldig sjeldent at alt man lager blir så fint hver gang når man enda er i læringsfasen, så jeg kjører på.

 

 

 

 #Jakke #Egensydd #Sy #Skredder-TMM


 • 28.03.2017 kl.21:33
  Så fin! :)


  Skriv en ny kommentar

  TillaMess

  Hei! Jeg Heter Tiril Marie Michaelsen 22 år og bor i Stavanger. Her skriver jeg om mine interesser, meninger, livet og min vei som Brudedesigner. Håper du finner bloggen interessant<3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits