SpareTips (tillamess)
Forside Add meg Om meg Kontakt

SpareTips

 

 

Tenkte å dele hvilke sparemetoder jeg bruker med dere! Dette hjelper veldig for meg, har klart å spare noen tusen ved hjelp av disse metodene.

I dag er det ikke like lett å spare. Hvertfall ikke når man har flyttet for seg selv, og ikke har så veldig mye å rutte med. Det er ikke tips jeg har lest på nettet, bare noen idèer jeg har kommet opp med selv. Sparetipsene som jeg leser på nettet, klarer jeg aldri å forholde meg til. Jeg for min del merker IKKE at jeg sparer en gang.


1. Hver gang jeg har vært og handlet, uansett hva det måtte være, går jeg inn og sjekker hva jeg har. La oss si for eksempel 75,60 kroner. Jeg runder det av til nærmeste 50, og fører da over 25,60 kroner på sparekontoen min. Det er penger jeg ikke merker noe til, men de utgjør så mye i løpet av en måned. Anbefales på det sterkeste!

 

2. Sett et motiverende navn på sparekontoen! Dette hjelper faktisk veldig for min del. Om du sparer til en ny veske, hus, bil, ferie eller hva enn det måtte være! Husk å minne deg selv på hvorfor du setter av penger til sparing! Det er fort gjort å bli revet med i øyeblikket på H&M...haha.

 


3. Om du kjøper røyk eller snus hver dag, innstill deg på at du kun får kjøpe hver andre dag (kan ta litt tid). Da vil du halvere utgiftene dine og spare ca 1500 kr i måneden. Hver gang du kjøper røyk eller snus kan du da ta ut en 100-lapp og legge den i en sparebørse. Da vil du fortsette med samme økonomi som du hadde før du kuttet ned, og i tillegg sitte igjen med 1500 kroner ekstra til sparing. Denne metoden kan fint fungere på andre ting man kjøper mye av, men egentlig ikke trenger i hverdagen.

 

Bildet er lånt fra google.

 

 

#Sparetips #Penger #Økonomi #Tips
 
-TMM

 


 • 20.03.2017 kl.21:26
  bra tips=)
  20.03.2017 kl.21:28
  Charlotte: Tusen takk for det Charlotte :D
  21.03.2017 kl.22:25
  Her var det mange gode tips! :)
  22.03.2017 kl.20:57
  denutroligereisen89: funker som bare det :D


  Skriv en ny kommentar

  TillaMess

  Hei! Jeg Heter Tiril Marie Michaelsen 22 år og bor i Stavanger. Her skriver jeg om mine interesser, meninger, livet og min vei som Brudedesigner. Håper du finner bloggen interessant<3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits