Forberedelser+sangtips (tillamess)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Forberedelser+sangtips

 

 

Bare et lite livstegn fra meg! Det har vært så travelt denne uken med forberedelser til moteshow! Dagene har gått til å forberede og planlegge. I går kom det innom syv modeller som hver skulle ha to kjoler. Det ble mye frem og tilbake, med tanke på at vi måtte finne den "rette" fasongen til hver modell... Hver kjole i butikken har bare én størrelse, så dere kan tenke det tok tid! Heldigvis var vi to om dette. Det ble sent og jeg gikk og la meg da jeg kom hjem. Skulle tross alt på jobb dagen etterpå. Har fri i morgen, så det skal bli godt å ha en dag jeg kan hvile på før den store dagen. Fikk dessverre ikke tatt noen bilder av prøvingen - det ble rett og slett for travelt. I morgen kommer forresten det ukentlige innlegget om syprosjekter jeg har hatt iløpet av årene! Så stay tuned.

 


Slenger også med en av mine favorittsanger for tiden!!!  Det er introsangen til Serien "Stemmene i hodet" anbefales på det sterkeste å se. Serien finne dere HER .

 

 

 

#Moteshow #OnceUponATime #Sangtips #Serietips-TMM


 
 • Skriv en ny kommentar

  TillaMess

  Hei! Jeg Heter Tiril Marie Michaelsen 22 år og bor i Stavanger. Her skriver jeg om mine interesser, meninger, livet og min vei som Brudedesigner. Håper du finner bloggen interessant<3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits