Hotell livet (tillamess)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hotell livet

Her er noen bilder fra hotellivet. Vi har kost oss mye og det ble en vellykket weekend. Fredagen var vi jo i bursdag. Fikk dessverre ikke tatt så mange bilder der, men har knipset en del bilder fra hotellet. Lørdagen brukte vi på å heale kroppen fra fredagens festligheter. Så dagen gikk i å ligge i sengen og spise på hotellet. Utover kvelden fant vi ut at vi ville ta turen og se "The bye bye man". Filmen var helt grei, men ikke noe utover det. Noe uorginalt innhold og den var rett og slett ikke særlig skummel! Men popcornet med smørpulver leverte til toppkarakter som alltid, hehe. Det var uansett deilig å bare lene seg tilbake og slappe av, med tanke på dagsformen.

 


 

      
 


 

 


 

  

 

Tenk, nå sitter jeg hjemme i sofaen igjen! Og jeg som hadde gledet meg sånn til denne hotellweekenden. Hvor ble helga av??? Tiden går så fort altså, og nå er det hverdag igjen! Men jeg ser frem til å booke en weekend igjen SNAREST!!! Det har vert som et spa for sjela, og man slapper virkelig av (selv om det er i egen by). Håper dere har hatt en super helg dere også.

 

 

#Thon #Hotell #Weekend #Mat #Kino

 

 

-TMM


 

 
 • Skriv en ny kommentar

  TillaMess

  Hei! Jeg Heter Tiril Marie Michaelsen 22 år og bor i Stavanger. Her skriver jeg om mine interesser, meninger, livet og min vei som Brudedesigner. Håper du finner bloggen interessant<3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits