Bursdag, Forestilling +++ (tillamess)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Bursdag, Forestilling +++

 

 

Ville dele noen få bilder med dere fra dagen igår. Som jeg nevnte i forrige innlegg hadde min kjære bursdag, så dette måtte jo feirest. Jeg hadde lang dag på jobb og sluttet sent. Men ville jo gjøre noe gøy for han fordet. Han kom til byen tok en kopp med kaffe med en venn og ruslet bort til meg etterpå.

Jeg er veldig glad i å bake, men tiden strakk ikke helt til. Da måtte jeg improvisere litt. Hadde vært å handlet før jobb og jeg fikk kjøpt inn en rullekake, krem og sjokoladestrø!

  Haha! Han ble hvertfall fornøyd. Resten av kvelden brukte vi på Egon hvor vi koste oss masse!!! Må virkelig anbefale Egon-burgeren. Etter at jeg oppdaget den, har jeg aldri bestilt noe annet.

 Vi satt rundt om to timer på Egon med et vennepar og koste oss! Bursdagsbarnet fikk selvsagt ballonger! Tror nok jeg fikk større glede av dem enn han. Haha. Da vi kom hjem igjen var det rett på leksene, mens jeg endte opp med å se "My big fat american gipsy wedding" (er blitt hekta). Jeg blir fort utålmodig og klarer aldri å sitte stille... Så dette skjedde.

 I går var dette hysterisk morsomt og jeg hadde det veldig bra med meg selv. Tusen takk til Egon for disse flotte ballongene.

I dag var vi på "storsamling" til lillebroren min, Adam. Det er et slags skuespill og hvert år har alle trinnene på skolen hver sin forestilling. Så gøy å se på! Husker selv da jeg gikk på barneskolen og hadde "storsamling". Følte oss så stolte og ikke minst "kule". Haha.

 

Han var så flink i rollene sine som rev og råkjører. Kjempe stolt storesøster! Vet at det er normalt at en gir en rose eller noe på slutten av en forestilling, men jeg vet godt hva vi i familien heller foretrekker. Så jeg kjøpe 3 kindermaxi-sjokolader og Juice. Han så hverfall fornøyd ut. Vi avsluttet dagen på kafe før vi tok turen hjemover.

  

#Bursdag #Egon #Restaurant #Stavanger #Lillebror #Storsamling #Forestilling

 

 

-TMM


 • 23.02.2017 kl.08:25
  Åh, så mye godt! :D
  24.02.2017 kl.00:09
  Victoria Larsen: Hehe, det var kjempe godt ;) kan ikke klage på dette :D


  Skriv en ny kommentar

  TillaMess

  Hei! Jeg Heter Tiril Marie Michaelsen 22 år og bor i Stavanger. Her skriver jeg om mine interesser, meninger, livet og min vei som Brudedesigner. Håper du finner bloggen interessant<3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits