Happy B day love (tillamess)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Happy B day love

 

 

I dag har min kjære bursdag, og i den anledning vil jeg legge ut en bursdagshilsen her!

 

Jeg husker så godt i går da vi satt på sofaen. Klokken var ti på tolv, og du psyket deg opp til å bli ett år eldre! Du fortalte meg om hvor mye du gruet deg, og at dette var første bursdagen du helst skulle se at tiden stoppet opp en stund. Klokken passerte tolv og vi var sjokkert over at det ikke skjedde noe! Etter det jeg hadde forstått, skulle både de grå hårene, månen og rynkene komme på slaget tolv! Det var hvertfall slik vi hadde sett for oss at ting skulle gå frem. Tenkte kanskje at klokken vår var et par minutter forsinket, så vi ventet spent. Ti minutter senere skjedde det forsatt ingenting... Konklusjonen ble at elendighetene ikke kommer før neste år!

Så gratulere så mye med dagen, elsklingen min! Vi må huske å minne oss på å nyte ungdommen mens vi fremdeles har den. Det gråe håret, månen og rynkene ble tross alt utsatt ett år♥ Gleder meg til å tilbringe kvelden med deg og gode venner!

Jeg Elsker Deg

 

 

 

#Bursdag #Hilsen #Gratulerer #Kjærester

 

-TMM
 • Skriv en ny kommentar

  TillaMess

  Hei! Jeg Heter Tiril Marie Michaelsen 22 år og bor i Stavanger. Her skriver jeg om mine interesser, meninger, livet og min vei som Brudedesigner. Håper du finner bloggen interessant<3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits