Hva gjorde min kjære for meg på valentines day? (tillamess)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hva gjorde min kjære for meg på valentines day?

 

 

Hele dagen i går gikk til jobb! Så planene var ikke store for vår del. Kjæresten hentet meg på jobb kl 19, så gikk vi og handlet. Vi kjøpte en god biffmiddag som vi skulle stelle i stand hjemme. Da vi endelig hadde passert dørstokken, stod det stablet opp med mine favoritt roser og te-lys formet som et hjerte med et bilde inni. Noe så fint! Må selv si at han er veldig kreativ, for det så så flott ut. Jeg la meg ned på sofaen og ble servert riesling. Min kjære gikk i gang med matlaging, mens jeg måtte ligge på sofaen og slappe av. Kan ikke klage på det. Selv ønsket jeg å bidra, men var ikke så lett! Endte opp med å lage saus helt på slutten. Tror han gikk litt lei haha. Jeg ble egentlig veldig skeptisk da han sa han skulle lage en slik middag så sent! Han bruker jo vanligvis fire timer på å lage en pizza (tok tiden en gang, så dette er ikke en overdrivelse)!

Det ble en meget vellykket kveld, og jeg kunne ikke bedt om noe bedre! Hver "valentines day" pleier vi å finne på noe kjekt - gå ut og spise, kino, en fin gave også videre! Er så spennende å se hvordan dagen ender! Jeg er fornøyd i år også. Forventet jo egentlig ingenting, men dette var absolutt helt perfekt etter en lang dag på jobben! Jeg elsker "valentines day", og synes det er svært viktig å ha en slik dag av og til. Vet det er mange som har ulike tanker rundt denne dagen, som at det blir litt for klissete, Unødvendig pengesluk og at man elsker hverandre like mye andre dager uansett. Jeg, på den andre siden, synest det er helt fantastisk at en har satt av en egen dag i den ellers travle kalenderen (med alt for mange hverdager) til å pleie kjærligheten. Hverdagene flyr jo forbi, og med alt en skal rekke over, er det fort gjort å prioritere bort kvalitetstid med sine kjære. 

 

Legger ved noen bilder av min Valentines day <3

  


  


Beklager for den sprengkokte rosenkålen...

 


 

Og sist men ikke minst...

 


Jeg elsker deg.

#Valentines #Day #Love #Roser #Romantisk #Flink

 

-TMM
 

 

 

 

 
 • Skriv en ny kommentar

  TillaMess

  Hei! Jeg Heter Tiril Marie Michaelsen 22 år og bor i Stavanger. Her skriver jeg om mine interesser, meninger, livet og min vei som Brudedesigner. Kommer til å være en ærlig og åpen blogg. Håper du finner bloggen interessant<3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits