Overfallet (tillamess)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Overfallet


Denne helgen har vi vært mye rundt og fartet! På fredagen var vi på besøk hos familien min. Vi gikk derfra rundt 23-tiden, og bestemte oss for å ta oss en øl da vi kom til byen! Det ble jo såklart mer enn bare én, så vi endte opp på dansegulvet. Der gikk det nok dessverre litt vel fort i svingene. Når jeg danser, er armer og ben over alt! Tror dere ikke jeg klarte å stikke kjæresten rett i øyet med klomsefingrene! De fine lange neglene mine, som jeg har spart på i et par mnd nå, var jo nyslipte for anledningen - rene mordvåpner! Uten å gå for mye inn i detaljene endte det såklart opp på legevakten... Der klasket de på en antibiotikasalve og et digert plaster! Så ut som rene krigsofferet da vi gikk derfra, men de mente at om en ukes tid ville alt være som normalt igjen. Kvelden ble jo med dette utrolig mye lengre enn forventet, og vi var ikke over dørstokken hjemme før i firetiden... Neste morgen, altså lørdag, var det å kjempe seg ut av sengen og på jobb. Jeg var trøtt og sliten ut av en annen verden (Merkelig nok), men heldigvis var det bare fire timer, så det det gjaldt bare å holde pusten og se på klokken! Etter jobb var det rett hjem og stelle med den stakkars pasienten!

I dag var det morsdag! Det må jo feirest til heder for alle de flotte mammaene som finnes! Vil nå påstå at min er aller best!!! Så jeg slo ann med den beste gaven hun kunne tenke seg! Kebabpizza. Vi koste oss! Og nå skal jeg nyte de siste minuttene med helg - se "Fuglekrigen i Kanøfleskoven" og mimre. Håper ikke "Feigen" (Morderfuglen - sett i sammenheng med fredagens heldelser vil jeg påstå at vi deler flere fellestrekk...) fortsatt er like skremmende som da jeg var liten!

 


Feigen!!!
 

 

Avslutter innlegget med noen bilder fra helgen.
 


Det må nesten nevnes at det har vert ekstremt kaldt i Stavanger i helgen!!! Kaldt kaldt kaldt...

 


Aktiviteten på jobb denne uken - redesigne en gammel kjole! Det er for tiden svært etterspurt med svarte detaljer på brudekjolene.

 

Kakemonsteret har allerede tatt seg et "Jafs"

 


OOOO du hellige kebabpizza. Om dere bor i, eller skal besøke Stavanger! Anbefaler denne på det sterkeste! Kjøpes på Happytime og heter "Pizza Norge"


 

#Morsdag #Helg #Skadet #Kjæreste #Kebabpizza #Redesign #Svart 

 

 

-TMM

 
 • Skriv en ny kommentar

  TillaMess

  Hei! Jeg Heter Tiril Marie Michaelsen 22 år og bor i Stavanger. Her skriver jeg om mine interesser, meninger, livet og min vei som Brudedesigner. Kommer til å være en ærlig og åpen blogg. Håper du finner bloggen interessant<3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits