Jackpot (tillamess)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jackpot

 

Begynner innlegget med å slenge ut noen bilder av dagens look! Er litt for kaldt til å droppe jakken enda, så det blir nok litt ensformig, med tanke på forrige outfit som jeg la ut. Men fortvil ikke! Våren er snart her, og da kan jeg endelig begynne å variere mer!!! Dette er den beste jakken jeg noen gang har hatt, og kommer ikke til å bytte den ut denne sesongen hvertfall. Har ikke frøset en eneste gang for å si det slik! Eneste problemet er at den begynner å få slitte tupper og ser mer ut som ull en hår.
 

 

 


  

Dagen i dag gikk til å kjøpe de etterlengtede kaffekapslene! Endelig (hehe). Vi ruslet litt rundt på kvadrat og svidde av noen kroner. Jeg var så heldig at jeg fant kjolen jeg har ønsket meg siden desember for kun 30 kroner!!! Snakk om jackpot! Skal på "Glam party" i Mars, så da blir nok denne et godt alternativ! Tenkte også jeg kunne få hjelp av dere når det begynner å nærme seg. Jeg tenkte for eksempel å ha et lite innlegg med ulike outfits, hvor dere kan hjelpe til med å plukke ut.

 


Kjolen har mermaidfasong og den sitter helt utrolig fint på! Kjøpte den på H&M.

 

#Outfit #Innkjøp #Glam #Hverdag

 

 

-TMM


 


 • 08.02.2017 kl.23:47
  Kjempefint!
  08.02.2017 kl.23:51
  Dazzy: Utrolig kjekt å høre <3


  Skriv en ny kommentar

  TillaMess

  Hei! Jeg Heter Tiril Marie Michaelsen 22 år og bor i Stavanger. Her skriver jeg om mine interesser, meninger, livet og min vei som Brudedesigner. Kommer til å være en ærlig og åpen blogg. Håper du finner bloggen interessant<3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits