10 Rare ting jeg gjør (tillamess)
Forside Add meg Om meg Kontakt

10 Rare ting jeg gjør

 

 

10 rare ting om meg. Siden jeg er ny på bloggfronten, tenkte jeg at det hadde vært litt artig om dere blir litt bedre kjent med meg!
Så her har jeg skrevet ned noen rare ting om meg selv! Håper jeg ikke er alene om alt dette da!

  

1. Jeg må alltid skylle glasset 3 ganger, og dunke det 3 ganger før jeg kan fylle i vann. Det er faktisk merkbar forskjell. Skal noen hente vann til meg, er det ekstremt viktig at de gjør det også!

2. Takler ikke å gå over kumlokk.

3. Kan plutselig begynne å blunke med øyet! Håper ikke jeg har blunket til noen. Prøver ikke å flørte i så fall! 

4. Som jeg nevnte i mitt aller første innlegg her på bloggen. Jeg sa at jeg var tankefull. Vell, snakk til meg, og plutselig har jeg kortsluttet og stirrer tomt ut i luften, fordi du nevnte ordet potet f.eks. Da kan jeg begynne å tenke over hvordan poteter dyrkes og arbeidet rundt dette osv. Kjæresten min er dessverre vitne til dette veldig ofte, og han kan ende opp med å snakke om denne poteten i 3 minutter før jeg kommer til meg selv. Stakkars.

5. Når jeg har fri, liker jeg alltid tanken på å stå opp tidlig uansett. Jeg kan godt våkne "tidlig", men ender som oftest opp med å spille "Hay Day" på mobilen i 2 timer før jeg står opp.

6. Jeg går utrolig fort! Har hele livet hørt dette, og jeg ender alltid opp 10 meter foran de andre. Forever outsider...

7. Når jeg ligger på hotell misbruker jeg alltid varmtvannstanken på det groveste! Jeg er sikker på at alle skattepengene jeg har betalt for året går til å varme opp varmtvann på hotellet... Håper jeg ikke er alene om den da, for det er jo såååååå deilig! 

8. Når jeg snakker og lever meg godt inn i det jeg forteller, kan jeg begynne å lage ansiktsuttrykk og vifte på armer og ben (og tær spesielt)!! Så flaut. Har veltet et par glass i min tid, kan du si. 

9. Når jeg blir nervøs og ukomfortabel begynner jeg å stamme veldig mye. Stammer ikke i det hele tatt dersom jeg føler meg trygg.

10. Sist, men ikke minst! Jeg vasker hendene ekstremt ofte! Har jeg vært ute i postkassen og hentet post, ja da er det rett inn på badet og vaske hendene etterpå!Her har dere 10 rare ting om meg! Så hvorfor ikke avslutte med ett rart bilde av meg og en venninne en sen lørdags kveld.                                 


#Om #Meg #Rare #Tics #Bli #Kjent

 

 

-TMM

 
 • Skriv en ny kommentar

  TillaMess

  Hei! Jeg Heter Tiril Marie Michaelsen 22 år og bor i Stavanger. Her skriver jeg om mine interesser, meninger, livet og min vei som Brudedesigner. Kommer til å være en ærlig og åpen blogg. Håper du finner bloggen interessant<3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits